Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Interesse om ook onze club open te houden en deel uit te maken van ons TopTappersTeam? Neem dan asap contact op!Openingsuren jeugdcafé

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
16.00 - 22.00
16.00 - 22.00
16.00 - 01.00
16.00 - 01.00
16.00 - 22.00

Nieuws

Ku(n)stkabine 10-15 aug 201910/08/2019

CURB, het artistiek project van Jeugdclub 't Verzet, organiseert voor het vijfde jaar op rij, de artistieke happening Ku(n)stkabine op verschillende Knokke-Heistse stranden. CURB geeft jonge kunstenaars 'the floor' of liever de cabine om te creëren, te experimenteren en te exposeren. De vier locaties zijn Strand Bar d'0 ( Knokke-Rubensplein ), Blue Buddha Beach (Duinbergen),  Anemos...

Lees meer

Zaalkalender

Jeugdclub 't Verzet
Andere
Spoor 5 - Tiny Legs Tim- King Dalton
11 maart 201619u30
Zaal

Met veel positieve reacties blikken we terug op een geslaagde eerste reeks van SPOOR 5, het nieuw muziekproject van het Cultuurcentrum Knokke-Heist en Jeugdclub ‘t Verzet. In ons sfeervol vintage salon ontvingen we heel wat trending bands van België in verschillende muziekstijlen: Team William, Bony King, Protection Patrol Pinkerton,… We sluiten op 11 maart af in bluessfeer met Tiny Legs Tim en King Dalton.

Een rammelende oude gitaar van zijn grootvader, stampen met de voeten en de nodige littekens in lichaam en ziel zorgden voor de eigenzinnige blues sound van TINY LEGS TIM. Studentenblad Schamper: “Weinig Europese bluesartiesten hebben zoveel te vertellen als Tiny Legs Tim. Dat blues origineel, opwindend en Belgisch kan zijn, bewijst de West-Vlaamse Gentenaar eens te meer met zijn derde album ‘Stepping Up’.”

De vijf jaar geleden ontstane Vlaamse band KING DALTON stond op het naamloze debuut garant voor een avontuurlijke mengvorm van folk, country, blues en psychedelica, met aanstekelijke, soms uitheemse ritmes. Naast twee sterke stemmen kleurt ook het niet alledaagse instrumentarium de muziek bijzonder fraai in. Er is plaats voor een bouzouki, autoharp, banjo, sitar, baritonsax en een rommelkit vol staal. Het tweede album ‘Thilda’ is donkerder, gaat dieper en laat ook plaats voor een meer elektronische spielerei. Live zorgt King Dalton voor uitbundige feestjes.

CURB, het artistieke project van Jeugdclub ’t Verzet zorgde telkens voor een expressieve verrassing: . houtskooltekeningen op de muur van deKunstAcademie, een fotobox, kunstige garneren met chocolade en pyrografie.

Het laatste woord is aan de laatstejaarsstudenten van het Sint-Jozefslyceum. Onder impuls van docente Jo-Lynn Van Damme schreven ze naar aanleiding van de Dag van de Poëzie een gedicht over ‘het spoor’: treinen, reizen en herinneringen. Met de hulp van de sympathieke technici van het Cultuurcentrum werden de gedichten ingelezen. Tijdens de laatste editie van Spoor 5 kunnen bezoekers in de zetel wegzakken en de gedichten beluisteren in de CURB-beleefbox.

Gratis toegang
Terug
ZAAL 'T VERZET in 360°
Volledige grootte
Word lid
Word lid
© Jeugdclub 't Verzet 2019 | Sitemap