JONGEREN STARTEN EIGEN ZOMERBAR!

thumbnail_zomerbar 2

Tijdens de corona crisis werd alle perspectief van jongeren boven de 12 jaar ontnomen. Maar zoals het spreekwoord luidt: “when life gives you lemons… MAKE LEMONADE!”. Jeugdopbouwwerker Karim en Jeugdclub ‘t Verzet droomden samen met een groep geëngageerde jongeren over een zomer zonder zorgen en vol mogelijkheden. Wat hieruit kwam, was “DOEKOE BAR”: Een zomerbar voor jongeren, door jongeren. Van A tot Z; de jongeren zijn aan het stuur!

Elke donderdag kunnen geïnteresseerde jongeren mee knutselen aan decoratiestukken in HANGAAR, het makerslab van de jeugdclub in jeugdcentrum De Marge.

Ben je tussen 16-18 jaar en wil je meewerken? Of wil je meer te weten komen over “DOEKOE BAR”? Aarzel niet om ons te contacteren!

DOEKOE BAR: 29.07-01.08

AT TVRZT