ART’ist zkt. ART’iest!

ART'ist oproep FACEBOOK

Op 11 en 12 september slaan Jeugdclub ’t Verzet en HANGAAR de handen in elkaar voor de tweede editie van “ART’ist”; het kunstfestival voor en door jonge kunstenaars in Knokke-Heist!

Een weekend lang kunnen bezoekers genieten van een boeiende kunstroute waar jonge creatievelingen van alle stromingen, genres of ervaringen het beste van zichzelf tonen. Locaties zoals Cultuurcentrum Scharpoord, Jeugdcentrum De Marge en Jeugdclub ‘t Verzet vormen het podium voor al het jong kunstzinnig geweld. Daarnaast kunnen jongeren deelnemen aan workshops die hun creativiteit boosten.

Om ART’ist te laten schitteren, is de jeugdclub op zoek naar ART’iesten die willen deelnemen aan het kunstfestival. Met een ontspannen sfeer bieden we een tentoonstellingskans om jouw werk in de spotlight te zetten, ongeacht je ervaring of achtergrond. Van beeldende kunst naar podiumkunst0, muziek of een mengelmoes van vanalles; alles mag en kan bij ART’ist!

Heb jij zin om mee te doen? Schrijf je in via de QR-code in de foto of via https://forms.gle/yzHdCmnhhZStm5ny9.

Wil je verder op de hoogte blijven van ART’ist? Volg HANGAAR via Facebook of Instagram!