Snuister op de Flea Market van Jeugdclub ’t Verzet

FM_heqd

Op zaterdag 7 augustus 2021 organiseert Jeugdclub ’t Verzet de tweede editie van hun Flea Market. Met een jaartje vertraging staan ze met dubbel zoveel goesting te popelen om deze kleine rommelmarkt nieuw leven in te blazen. Deze keer werd gekozen voor een volledige outdoor versie in een coronaproof jasje. Verwacht je aan heel wat leuke standjes met snuisterijen, kledij, speelgoed, decoratiestukken en nog zo veel meer.

Na al dat shoppen kan je gezellig genieten van huisgemaakte lekkernijen en een lekker drankje. Kriebelt het na het zien van alle toffe hebbedingen om iets persoonlijk in elkaar te knutselen? Kom dan je eigen shirt, pull of pet bedrukken door Hangaar, het creatieve makerslab van Jeugdclub ’t Verzet.

Praktische info:

  • Zaterdag 7 augustus 2021
  • 12.00 uur – 18.00 uur
  • Jeugdclub ’t Verzet, Duinenwater 45 8300 Knokke-Heist
  • Toegang: gratis
  • Facebook event: https://www.facebook.com/events/3924898800962517/
  • Alle standplaatsen zijn reeds uitverkocht.
  • Bij regen zal dit event doorgaan in de zaal.