Jong talent aan het woord tijdens ART’ist

FB3

Op 11 en 12 september slaan Jeugdclub ’t Verzet en HANGAAR de handen in elkaar voor de tweede editie van “ART’ist”; het kunstfestival voor en door jonge kunstenaars in Knokke-Heist!

Een weekend lang krijgen 39 ART’iesten het voor te zeggen in CC Scharpoord, Jeugdcentrum De Marge en Jeugdclub ‘t Verzet. Met de hulp van een enthousiaste groep jonge curatoren schijnt de Jeugdclub een spotlight op al dit kunstzinnig geweld.

Van poëzie naar film tot muziek en beeldende kunst; een brede waaier aan kunstdisciplines en stromingen ontmoeten elkaar in een ontspanning setting. 

Naast een boeiende kunstexpo organiseert HANGAAR, het makerslab van jeugdclub ‘t Verzet, verschillende workshops tijdens het weekend. Haal je camera boven voor een initiatieles fotografie, schrijf de zotste teksten tijdens een Slam Poetry rondje of laat je verrassen door de talloze workshops tijdens ART’ist.

ART’ist kan je zaterdag en zondag bezoeken van 14:00 tot 18:00 bij CC Scharpoord, Jeugdcentrum De Marge en Jeugdclub ‘t Verzet. 

Houd de Facebook- of Instagram pagina van HANGAAR in de gaten voor meer informatie over de workshops, een voorproefje van de kunstenaars en een kaart van de verschillende locaties!

Kunstenaars: Basile Rabaey, Amber Storms, Melvin Matthys, Lizzy Vandierendonck, Charlotte Overstraete, Alex Lingier, Viktor Vandenabeele, Lisa_Marie Billiet, Emma Loosbergh, Andy Beliën, Karim Shatla, Shania De Muynck, Jolien Vandierendonck, Adrien Lamas, Celine Vandeweghe, Lise Goossens, Lisa Van Torre, Rob Van Heijningen, Corneel Bullynck, Tatiana Sempels, Delphine Vandierendonck, Robin Joris Dullers, Laura Buyck, Loes Vantorre, Nick Vandierendonck, Paulius Sliaupa, Ida Heylighen, Séverine Leyts, Amber Storms, Camille De Roose, Ruben Vanden Abeele, Collin Bender, Nina Willemyns, Josse De Maesschalck, Joris Francken, Iolanda Matei, Ruth Devriendt, Ditte Dehollander, Tommy Bruneel, Joshua De Winter, Jef De Bruyne, Laura Trinckiet.

Met dank aan: Alex Lingier, Shania De Muynck, Lizzy Vandierendonck, Charlotte Overstraete, Melvin Matthys, Karim Shatla, Nina Willemyns, Jeugddienst Knokke Heist, CC Scharpoord, Jeugdclub ‘t Verzet en het Vlaams Gewest.