Jeugdclubs Knokke-Heist vzw zoekt een coördinator Jeugdclub

241468362_184681353651273_2480364482030317169_n

Wie zijn wij?

Jeugdclub ’t Verzet wordt beheerd door de vzw Jeugdclubs Knokke-Heist en is gevestigd in Duinenwater 45 te Knokke-Heist. Naast het jeugdcafé huisvest de jeugdclub ook een polyvalente zaal en repetitielokalen. Jeugdclub ’t Verzet heeft als doel een ruimte uit te baten voor en door jongeren waar zij elkaar kunnen ontmoeten en er ontspannende, culturele, sportieve of vormende vrijetijdsbesteding kunnen beleven. De jeugdclub organiseert daartoe activiteiten en realiseert projecten. Een van de projecten is de buurtwerking BUSKRUIT. Het andere project is het makerslab HANGAAR, gevestigd in De Marge. Je werkt samen met de projectcoördinator en een halftijdse  projectmedewerker in een vast team. Periodiek sluiten een jobstudent of stagiair mee aan om het team te versterken.

Wat verwachten we van jou?

Samen met de projectcoördinator en de projectmedewerker zet je de lijnen van de dagelijkse werking uit. Jij stuurt hen daarin aan en coördineert de programmatie van activiteiten en projecten. Daarnaast sta je in voor het zakelijke beheer van de vzw en sta je in nauw contact met de cel financiën, infrastructuur en personeel. Contacten leggen en onderhouden met externe partners is voor jou kinderspel.

We verwachten van jou een grote passie voor het jeugdwerk en voor het organiseren van activiteiten en projecten. Je kan je goed inleven in de leefwereld van de jongeren en kan hen gemakkelijk motiveren om de werking mee uit te bouwen. Met jouw vlotte pen schrijf je wervende persteksten en gemotiveerde subsidiedossiers. Je kan snel creatieve oplossingen bedenken en je denkt graag vooruit. Je beseft dat weekend- en avondwerk onderdeel van de job is.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

 • Je beschikt over een pedagogisch bachelor diploma (orthopedagogie, sociaal werk…) of je hebt relevante ervaring die hiermee gelijkgeschakeld kan worden
 • Relevante ervaring, bij voorkeur ook op leidinggevend vlak
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs type B

Wat bieden wij jou?

 • Voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding
 • Een loon dat overeenstemt met het barema B1c van de sociaal-culturele sector.
 • Vergoeding van onkosten
 • Opleidingskansen

Hoe verloopt de selectieprocedure?

 • Screening cv aan de hand van de selectievoorwaarden
 • Schriftelijke thuisopdracht
  • De opdrachten worden per mail verstuurd op 28 september 2021. Indienen ten laatste op 4 oktober 2021 om 23u59
 • Interview
  • Onder voorbehoud op zaterdag 9 en/of 16 oktober 2021 in Jeugdclub ‘t Verzet

Heb je interesse?

Stuur jouw CV en gemotiveerde sollicitatiebrief voor zondag 26 september 2021 20:00 via mail door aan de voorzitter van de vzw: glenn.neyts@gmail.com. De volledige functieomschrijving vind je hier.