HANGAAR drukte hun stempel tijdens de Open Hangdag

batch_8

Op zaterdag 1 augustus gaf Jeugdclub ‘t Verzet met de Open Hangdag een kijkje in hun nieuwe creatieve makerslab HANGAAR. Tijdens het corona-proof toonmoment konden bezoekers ontdekken wat er in het makerslab allemaal te beleven zal zijn. 

Zo konden bezoekers hun eigen totebag ontwerpen en bedrukken, de 3D-printer en computer live aan het werk zien en alle handgereedschap bewonderen. Daarnaast gingen enkele vrijwilligers aan de slag met een aantal oude snowboards die ze omtoverden tot hippe lampen. Het energiek toonmoment was hierdoor een geslaagd voorproefje van de talloze creatieve mogelijkheden bij HANGAAR.

HANGAAR vormt een veilige haven waar alle handige Harry’s, techwizards en artistieke zielen hun creativiteit kunnen loslaten. Kortom: een plaats waar jongeren zonder zorgen kunnen proberen, maken, leren en gezellig kunnen rondhangen!

Wegens de corona-maatregelen kan HANGAAR de deuren van hun werking in De Marge niet openen. Volg HANGAAR zeker op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.  

Toekomstig adres: Edward Verheyestraat 16, 8300 Knokke-Heist

Facebook: https://www.facebook.com/HANGAARtvrzt/ 

Instagram: @HANGAARtvrzt