ART’ist zet jong geweld in de spotlight

art4

Zaterdag 12/09 en zondag 13/09 wordt de zaal van jeugdclub ‘t Verzet omgetoverd in een heuse tentoonstellingsruimte bomvol kunst tijdens ART’ist! Gedurende het hele weekend laten jonge kunstenaars het beste van zichzelf zien. Laat je omverblazen door straffe fotografen, sterke schilders, knappe tekenaars en geboren performers.

ART’ist biedt een tentoonstellingskans aan kunstzinnig jong talent die met hun werk naar buiten willen komen. In samenwerking met jonge kunstenaars uit de regio biedt de jeugdclub hun zaal ter beschikking als podium voor hun kunstwerken. De bar van ‘t Verzet wordt even verplaatst naar de zaal zodat bezoekers er veilig kunnen genieten van een drankje tijdens de live performances.  Daarnaast krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid enkele kunstwerken te kopen dankzij een veiling t.v.v. De Kleine Dennen.

Een niet te missen corona proof event!

OPENINGSUREN:

Zaterdag 12 september:

– Tentoonstelling van 14:00 tot 18:00

– Performances tussen 16:00 en 18:00

– Veiling om 18:00

Zondag 13 september:

– Tentoonstelling van 10:00 tot 14:00

LOCATIE:

Zaal jeugdclub ‘t Verzet

Duinenwater 45

8300 Knokke-Heist

DEELNEMENDE KUNSTENAARS:

Jolien Vandierendonck – Karim Shatla & Melvin Matthys – Charlotte Overstraete – Stan Lievens – Shania De Muynck – Marc De Muynck – Jati Van Belle – Manavipour Atiyeh – Loes Van Torre – Delphine Vandierendonck – gaëlle wauthier

SOCIAL MEDIA:

Facebook event T V R Z T // ART’ist!

Facebookpagina jeugdclub ‘t Verzet

Instagram jeugdclub ‘t Verzet