Vrijwilligersweekend 2020

7FC3EA3DE5F3F55C5CA8663FF74E9EEB

Jeugdclub ’t Verzet organiseerde afgelopen weekend 4 t.e.m. 6 september hun vrijzetters weekend surplace. Een gezellig weekend om de vrijwilligers te bedanken die een jaar lang ervoor zorgen dat ’t Verzet op rolletjes blijft lopen.

Het weekend zette ze in met een pizza party en een comedy night gecureerd door Jonathan Loeys. Bekend van zijn scherpe comments op twitter na elke aflevering van De Mol (Vier,2019).

De doorzetters zaten zaterdagochtend om 10u reeds aan de ontbijttafel die gevuld was met pannenkoeken en wafels, heet van het ijzer. De middag bracht enkel nog maar meer plezier met een workshop: t-shirt drukken Door het makers-project HANGAAR van de Jeugdclub.

De zaterdag werd in alle rust afgesloten met een liveoptreden door de lokale helden van Pitch Mode Activated die enkele jaren terug op Spoor 5 stonden.

En toen was het al zondag. Wederom werd de ontbijttafel gevuld met enthousiaste vrijwilligers die zich zonder stoppen konden volproppen met boterkoeken, pistolets, spek en eieren. Zoals een zondag het beaamt ging het tempo een tandje lager met een filmochtend en een gezellige spelletjesmiddag met spelletjes van Spelotheek De Wip.

Het weekend afsluiten gebeurde naar jarenlange traditie met op zondag met een BBQ en kampvuur tot in de vroege uurtjes.

Kriebelt het nu om ook vrijwilliger te worden?

Stuur gerust een berichtje naar info@jeugdclubtverzet.be

of naar onze insta: @jeugdclubtverzet