ART’ist barstte van talent tijdens succesvolle eerste editie

FB PROMO

Jeugdclub ‘t Verzet werd afgelopen weekend omgetoverd tot een heuse tentoonstellingszaal tijdens ART’ist! Met een 200-tal bezoekers gedurende het hele weekend brachten 11 getalenteerde kunstenaars het beste van zichzelf tijdens een succesvolle eerste editie. Klassieke schilderkunst, straffe fotografie, boeiende tekenkunst en innovatieve installatiekunst zorgden voor een fijne dynamiek en een tentoonstelling om niet te vergeten. 

Naast de gevarieerde collectie aan kunstwerken, verbaasden het jong talent iedere bezoekers met hun interessante opstelling. Van kaders vastgehecht aan herassen tot foto’s geplakt aan houten paletten; de innovatie en creativiteit barstte uit zijn voegen! Ook konden bezoekers corona proof genieten van een drankje in het gezellig bubbelcafé bij de tentoonstelling. Om 16u en 17u werden ze verrast door een live performance en synth & bass concert die uit je stoel omverblaasden. Enkele gelukkigen grepen hun kans om een aantal werken te kopen tijdens de veiling t.v.v. De Kleine Dennen.

Kortom : ART’ist was zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor de mensen die dit jammer genoeg moesten missen, geen nood! Plannen voor een tweede editie in 2021 zijn al helemaal in de maak. Houd de Facebookpagina van jeugdclub ‘t Verzet zeker in de gaten!

LOCATIE:

Zaal jeugdclub ‘t Verzet

Duinenwater 45

8300 Knokke-Heist

DEELNEMENDE KUNSTENAARS:

Jolien Vandierendonck – Karim Shatla & Melvin Matthys – Charlotte Overstraete – Stan Lievens – Shania De Muynck – Marc De Muynck – Jati Van Belle – Manavipour Atiyeh – Loes Van Torre – Delphine Vandierendonck – gaëlle wauthier

SOCIAL MEDIA:

Facebook event T V R Z T // ART’ist!

Facebookpagina jeugdclub ‘t Verzet

Instagram jeugdclub ‘t Verzet