HANGAAR trapt hun werking in De Marge af!

SKATEBOARD MAKEN4 (1)

Op Zaterdag 10 oktober 2020 gaat HANGAAR, het nieuwste project van jeugdclub ‘t Verzet, voor het eerst van start in hun vaste werkplaats in De Marge. Iedere zaterdag stelt HANGAAR hun deuren op voor alle jonge creatievelingen, handige Harry’s, slimme techwizards en nieuwsgierige enthousiastelingen. Jongeren zijn welkom om zelf aan de slag te gaan met hun eigen projecten, ondersteuning te zoeken bij ervaren makers of hun te laten prikkelen door een gevarieerd aanbod aan workshops.

HANGAAR trapt hun werking onmiddellijk af door vanaf 10 oktober aan de slag te gaan met hun eerste workshopreeks. Iedere zaterdag kunnen enthousiastelingen hun eigen skateboard bouwen in de werkplaats. Zo maken ze een houten mal, stellen ze hun deck samen en tonen ze hoe je je eigen board kan opfleuren. Stap voor stap begeleiden ervaren jonge makers iedereen die zin heeft om zijn handen uit de mouwen te steken. Voor je het zelf beseft, cruise jij met jouw eigen gemaakte board door Knokke-Heist!

Zijn skateboards minder je ding? Kom dan je eigen T-shirt bedrukken, leef je uit op onze PC of experimenteer met de 3D-printer. Kortom: er zijn geen redenen om niet te komen naar HANGAAR!

Om het allemaal corona proof te houden, wordt het aangeraden je op voorhand in te schrijven. Neem zeker een kijkje op de facebookpagina en Instagram van HANGAAR voor meer info en de reserveringslink.

Of kom eens langs bij Jeugdclub ‘t Verzet!

Adres: Edward verheyestraat 16, 8300 Knokke-Heist (De Marge)

Evenement FacebookInstagram

openingsuren: Zaterdag van 14u-19u

Met steun van departement Jeugd en Cultuur van Vlaamse Overheid en Gemeente Knokke-Heist.