Einde van een stagiaire perk!

Dit ben ik, al starend naar de toekomst

Mijn tijd als stagiair zit er op.


Voor twee maanden lang was ik lid van een team die instaat voor de jeugd van Knokke-Heist. We hebben samen gewerkt, samen geweend en vooral samen gelachen. Dit waren zeer uitzonderlijke tijden, een leerkans als geen ander. Ik ben niet alleen academisch gegroeid, ook al ben ik fier dat er door ben, maar ik ben ook persoonlijk veel gegroeid. Ik heb een nieuwe bril gekregen om naar de jeugdwerk te kijken en ook naar mijzelf. Een nieuwe visie om aan jeugdwerk te beginnen.

Aan allen die deze reis met mij hebben ervaart, zeg ik; “dankjewel voor alles.” Ik heb gigantische veel geluk gehad dat ik hier mocht zijn. Ook konden velen van jullie dat niet. Maar ik beloof jullie dat het team dat instaat voor ’t Verzet, niets anders wilt dan jullie terug met open armen verwelkomen. Mij kunnen ze ook in de toekomst verwachten.

Dankje voor deze mogelijkheid.

Met veel liefde

(Nu nog op de laatste uurtjes) Stagiair van het t’ Verzet.