BSKRT // ESCAPE ROOM

A3_ER_POSTER

Er zit heel wat in de pijplijn voor Jeugdclub ‘t Verzet in Knokke-Heist! Naast het gloednieuwe makerslab HANGAAR, zet de jeugdclub met steun van de Vlaamse Overheid en de gemeente Knokke-Heist nu een tweede project op poten. Of beter gezegd: op wielen! Samen met iedereen die zin heeft, bouwen ze een bus om tot een echte “jeugdwerk-bus”, een mobiel platform waaruit al je dromen realiteit kunnen worden. Het buurtwerk project waar zoveel mee zal gebeuren en dat er altijd en overal zal zijn, kreeg meteen de toepasselijke naam BUSKRUIT.

BUSKRUIT vliegt er meteen in met een eerste evenement tijdens de krokusvakantie. Vanaf woensdag 17 februari zorgt een escaperoom op wielen voor een tijdelijke ontsnapping aan je verveling. De escaperoom van BUSKRUIT zal te vinden zijn in verschillende wijken van Knokke-Heist. Om erachter te komen waar precies, kan je de tips volgen via @BUSKRUITTVRZT op Instagram of  via de Facebookpagina.

Ben je geïnteresseerd in de toekomst van de bus en wil je weten wat je allemaal kan doen? Of heb je zelf een keicool idee die je wil uitvoeren met BUSKRUIT, s