PAASVAKANTIE!

2021_psvkntieposter2

De paasvakantie staat wederom voor de deur…

BUSKRUIT zet in op ont- en inspanning vlak bij de deur. De buurtwerk bus van Jeugdclub ‘t Verzet voorziet op woensdag- en zaterdagmiddagen een uitdagend aanbod op verschillende locaties in Knokke-Heist. Tot maximum 10 jongeren kunnen zich uitleven met een ruim aanbod aan uitdagende sport games en een technische workshop!

Nog nooit gehoord van spelen zoals Kanjam, Ramp Shot of Spyder Ball? Je kan ze komen ontdekken vanaf 14 uur op woensdag 7 april aan het “schietplein[1] ” ter hoogte van de Jan Devischstraat in Knokke. Op woensdag 14 april vind je hen op het Maes en Boereboomplein in Heist. Tussen 15 uur en 16 uur is er ook een bootcamp voorzien in samenwerking met Dynamic Gym. Als het lang geleden is dat jij en je vrienden nog eens echt hebben kunnen losgaan in de fitness dan is dit het moment!

Op zaterdagen gooit BUSKRUIT het over een andere boeg. Samen met HANGAAR, het creatieve makerslab van Jeugdclub ‘t Verzet, bouwen en schilderen ze vogelhuisjes. Wil je een leuk vogelhuisje in jouw tuin of op je terras? Op zaterdag 10 april staan ze opnieuw  van 14 uur tot 18 uur aan het schietplein in Knokke. Zaterdag 17 april vind je hen aan het Maes en Boereboomplein. Alle nagels, hamers, hout en verf is voorzien, het enige wat ze nog nodig hebben zijn helpende handen en een goede dosis enthousiasme.

Inschrijven op voorhand is niet nodig, maar er kunnen maar 10 personen tegelijk meedoen. Kom dus zeker op tijd want vol is vol[2] !

Heb je nog vragen?

Volg @buskruittvrzt op instagram of neem een kijkje op de facebookpagina: https://www.facebook.com/buskruittvrzt