Jeugdclub ‘t Verzet zoekt creatieve duizendpoten voor ART’ist!

Open call 5

Vorig jaar organiseerde Jeugdclub ‘t Verzet de eerste editie van ART’ist, een kunstentoonstellingskans voor- en door jonge kunstenaars in Knokke-Heist. 11 creatievelingen kwamen met hun werk naar buiten en toonden het beste van zichzelf. Het publiek  werd verbaasd door een multidisciplinaire mix van schilderkunst, keramiek, tekenkunst, fotografie en performance, gebracht door jong creatief geweld. 

200 bezoekers en een eerste succesvolle editie later steekt Jeugdclub ‘t Verzet van wal met als eindbestemming een tweede (nog succesvollere) editie van dit creatief festival! Dit jaar bieden ze opnieuw een platform aan iedereen die zin heeft om mee te doen. Beginner of expert, klassiek of experimenteel; Alles is mogelijk bij ART’ist!

Jeugdclub ‘t Verzet zoekt hiervoor enthousiaste denkers die dit jaar ART’ist mee willen vormgeven. Deze editie willen ze kunst meer naar buiten brengen door middel van kunstroutes, publieke installaties en of openluchtconcerten.

Heb jij een wild idee of wil je graag een kijkje behind the scenes? Stuur, mail of bel naar Jeugdclub ‘t Verzet en denk mee!

Wil je op de hoogte blijven van ART’ist of heb je zin om met je kunst naar buiten te komen? Volg Jeugdclub ‘t Verzet op Facebook of Instagram voor meer info!