Minigolf on demand met BUSKRUIT!

MG_POSTERAF

Deze zomer brengt BUSKRUIT, het buurtwerk project van Jeugdclub ‘t Verzet, het zonnetje tot aan je deur!

Van 26 juni tot en met 24 juli vult BUSKRUIT iedere woensdag en zaterdag de bus vol parcours, clubs en grasmatten om te minigolfen in jouw buurt. In samenwerking met Minigolf Duinbergen staan we gedurende een maand op verschillende openbare plaatsen in Knokke-Heist.

Met zelfgemaakte minigolfbanen rijden we iedere zaterdag van 14.00 tot 18.00 naar een toffe plek in Knokke-Heist waar we voor 1 dag onze bus parkeren. Zo kan je ons onder andere vinden bij CC Scharpoord, het Kraaiennestplein en verschillende voetbal pleinen in heel Knokke-Heist.

Naast een aantal vaste locaties zaterdag, toeren we iedere woensdag van 14.00 tot 18.00 rond in Knokke-Heist naar een plaats naar jouw keuze. Breng ons op de hoogte van jouw favoriete spot en wij komen er zo snel mogelijk aan. Een echte minigolf-on-demand!

Wil jij in jouw wijk de bus zien verschijnen? Of weet je een coole plek waar de bus moet staan? Stuur ons zeker een berichtje via mail, Instagram of Facebook via BUSKRUIT en we maken het mogelijk!

Met dank aan Minigolf Duinbergen.