Meet The Machine: Printy McPrintface

hangaar

In Hangaar staan heel wat machines die voor velen onbekend zijn. Daarom wat extra uitleg over alles wat Hangaar te bieden heeft.

Onze “Printy McPrintface” of Prusa i3 MK3S is 1 van onze 3 3D-Printers in Hangaar. Onze printer komt van Tsjechië en werd als een waar IKEA pakketje geleverd. 90% van de tijd is het een printer waar weinig of geen voorbereiding in kruipt. Het kalibreren van de assen, vervangen van filament of fouten detecteren doet hij zo goed als helemaal zelf. Als er toch iets kapot gaat of aan vervanging toe is, vinden we online heel wat interessante tutorial’s.

Benieuwd om deze aan het werk te zien? Elke woensdag en zaterdag kan je hem aan het werk zetten om tot prachtige creaties te komen. Kom dus zeker eens langs of stuur ons al je vragen via DM.